بغل کردن بچه در بارداری
در آغوش گرفتن کودک نوپا در دوران بارداری
در آغوش گرفتن کودک نوپا هنگامی که باردار هستید، به خصوص اگر در ماه های ابتدایی بارداری باشید، معمولا مشکلی را ایجاد نمیکند. هر چند گاهی چاره ای جز این برای مادران وجود ندارد.
در صورتی که عوارضی مانند خونریزی یا انقباضهای زود هنگام را در دوران بارداری دارید، باید احتیاط بیشتری را در انجام کارهای روزمرهی خود داشته باشید.
در این رابطه با پزشک خود صحبت کنید. همچنین اگر در آغوشگرفتن کودک نوپا باعث ناراحتیهایی چون احساس درد یا عدم تعادل در شما میشود، این کار را انجام ندهید.
با بزرگ تر شدن شکم، مرکز ثقل بدن شما نیز تغییر می کند و همین امر باعث ایجاد فشار زیادی بر روی کمر خواهد شد. همچنین تغییراتی که در اوایل بارداری در بدن ایجاد می شود، می تواند باعث احساس گیجی در هنگام ایستادن بشود و از همین رو در هنگام خم شدن و بلند کردن کودک، ممکن است برای مدت یک یا دو دقیقه احساس ضعف یا سرگیجگی داشته باشید.
بلند کردن کودک نوپا
هنگامی که کودک نوپای خود را بلند می کنید باید به جای این که از کمر خم شوید، زانوهای خود را خم کنید و سعی کنید که تا جای ممکن پشت خود را صاف نگه دارید
برای کاهش فشاری که هنگام بلند کردن و جا به جا کردن کودک بر روی کمر وارد می شود، کفش راحت و بدون پاشنه بپوشید و از کمر بندهای طبی مخصوص بارداری استفاده کنید.
در صورتی که قادر به بلند کردن کودک خود نیستید، لازم است که کمی خلاقیت به خرج بدهید.
نباید در این شرایط با کودک خود تا مسافت های دوری پیاده بروید، چون در صورت خسته شدن کودک، نمی توانید او را در آغوش خود به خانه برگردانید. هنگام پیاده روی از کالسکه برای حمل کودک استفاده کنید.

توضیح این که قادر به حمل کودک نوپای خود نیستید، برای او سخت است و ممکن است باعث ناراحتی او بشود. برای کم کردن میزان ناراحتی کودک، سعی کنید از راه های مختلفی احساس خوبی را در او ایجاد کنید. برای مثال، در طول روز بنشینید و او را در آغوش بگیرید.
توانایی بلند کردن کودک نوپا، بستگی به کودک و مادر و نیز شرایط بارداری مادر نیز دارد.
در حالت کلی یک الگوی یکسان برای همه وجود ندارد و باید در صورت داشتن نگرانی، با پزشک خود در این مورد مشورت کنید.